Politika Kolačića


Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranice pohranjuju na vašem računalu ili mobilnom uređaju dok ih pregledavate. Omogućuju web stranicama da zapamte vaše radnje i postavke (kao što su prijava, jezik, veličina fonta i druge postavke prikaza) tijekom određenog perioda, pa ih ne morate ponovno unositi svaki put kad se vratite na stranicu ili pregledavate s jedne stranice na drugu.

Kako koristimo kolačiće?

Na web stranici onlineknjigovodstvo.com koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i prikupili analitičke podatke koji nam pomažu razumjeti kako korisnici interagiraju s našom stranicom. To uključuje praćenje:

  • Prikazi stranica (page views)
  • Pomaci na stranici (scrolls)
  • Klikovi izvan stranice (outbound clicks)
  • Interakcije s obrazcima (form interactions)

Za ove svrhe koristimo Google Analytics, koji također koristi kolačiće za prikupljanje informacija o vašim interakcijama na web stranici.

Kako upravljati kolačićima?

Većina internetskih preglednika omogućuje vam da vidite koje kolačiće imate i da ih izbrišete pojedinačno ili da blokirate kolačiće s određenih ili svih web stranica. Imajte na umu da ako odlučite blokirati sve kolačiće, mnoge web stranice (uključujući onlineknjigovodstvo.com) možda neće raditi ispravno ili navigacija će biti otežana. Za detaljnije informacije o upravljanju i brisanju kolačića, posjetite aboutcookies.org.

Vaša privatnost

Zaštita vaše privatnosti nam je važna. Kolačići koje koristimo ne koriste se za prikupljanje bilo kakvih osobnih podataka, osim onih koji su potrebni za pravilno funkcioniranje web stranice i za prikupljanje statističkih podataka preko Google Analyticsa, a sve u skladu s našom politikom privatnosti.